Trener Hajduka Kopić ponudio ostavku

0
683

Nakon neočekivanog poraza Hajduka od Gorice u susretu 4. kola Prve HNL trener splitskog sastava Željko Kopić ponudio je ostavku, a isto je učinio i sportski direktor Saša Bjelanović.

Nakon ispadanja u 3. pretkolu Europske lige igrači Hajduka tražili su iskupljenje u domaćem prvenstvu protiv novog prvoligaša Gorice, no doživjeli su novo razočarenje.

Gorica je na Poljudu slavila sa 2:0 i Hajduk nakon četiri kola nema niti jednu pobjedu i s dva osvojena boda zauzima osmo mjesto.

“Čestitam Gorici na pobjedi, mi nismo bili dobri. Bili smo ispod razine, nismo se uspjeli nametnuti i poraz je na kraju realan”, kazao je Kopić, dodavši kako je ponudio ostavku predsjedniku kluba Jasminu Hulju, javila je Hina.

“Prevelik je ovo i preozbiljan klub da bi se ovakve stvari događale. Kao trener moram preuzeti dio odgovornosti, bez obzira na sve okolnosti”, ustvrdio je Kopić.

Ostavku je ponudio i sportski direktor Saša Bjelanović.

“Ponudio sam ostavku predsjedniku jer se smatram odgovornim za ovu situaciju”, poručio je Bjelanović.

Kopić je preuzeo Hajduk u studenom prošle godine zamijenivši Joana Carilla. Na potezu je sada predsjednik Huljaj koji je u klubu tek nešto više od mjesec dana. (H)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here