Tragedija u Nacionalnom parku Krka: “Bili su na dnu s rukom u ruci”

0
306

Danas su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka na dubini od tri metra pronađena beživotna tijela žene i muškarca.

Iako je policijski očevid još uvijek u tijeku, a policija je tek službeno potvrdila da su danas pronađena tijela žene i muškarca, u javnost cure detalji o ovoj tragediji.

Stradali su turisti iz Azije?

Kako javlja portal Morski.hr, tijela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom.

“Bili na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili”, doznaje portal Morski.hr od posjetitelja Nacionalnog parka Krka.

Slobodna Dalmacija javlja kako se nije radilo o domaćim gostima, nego o turistima iz Azije, odnosno o mladom paru s Dalekog istoka.

Podsjetimo, policija je danas u 15:38 zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavijestili posjetitelji Nacionalnog parka.

U Parku kažu da su stradali iz još uvijek neutvrđenih razloga

“Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. U tijeku je očevid Policijske uprave šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradalih”, izvijestili su iz Parka.

Ravnateljica Nacionalnog parka Krka Nella Slavica izrazila je duboku sućut obitelji i prijateljima stradalih.(ip,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here