Teška nesreća kod Čepina: Audi je potpuno smrskan

0
685

Sinoć je u Čepinu došlo do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene tri osobe, dvije teško i jedna lakše.

Muškarac (52) je vozio iz smjera Đakova prema Čepinu. Bio je pod utjecajem alkohola i vozio neprilagođenom brzinom te se u jednom trenutku automobil zanio i zahvatio rubnik, što ga je prebacilo u suprotni trak, u kojem je u tom trenutku nailazio auto kojim je upravljala 48-godišnjakinja.

Teško su ozlijeđeni vozač i suvozač, dok je vozačica lakše ozlijeđena. Ozljede dvojice muškaraca nisu poznate, zna se tek da su hitno prebačeni u KBC Osijek. Na teren je izašla postrojba DVD-a Čepin i o tome izvijestila na svojoj Facebook stranici.

“Prometna nesreća na županijskoj cesti između Čepina i Livane. Sudjelovali sa 3 vozila i 9 vatrogasaca. Nakon dojave u 21:33 h od strane VOC-a JPVP Grada Osijeka o prometnoj nesreći na županijskoj cesti između Livane i Čepina, postrojba DVD-a Čepin izlazi na mjesto intervencije s NV DAF i kombi vozilom i 8 vatrogasaca u 21:39 h. Dolaskom na mjesto intervencije u 21:43 h pristupamo rezanju automobila hidrauličkim alatom i vađenju dvije ozlijeđene muške osobe iz osobnog automobila Audi A6. Na mjestu su već prisutne ekipe HMP OBŽ te policija. Na intervenciju dolazi i JPVP Grada Osijeka koji pomažu i savjetuju kako bi se intervencija što kvalitetnije odradila. JPVP Grada Osijeka mjesto intervencije napušta u 22:02 h. Prilikom vađenja ženske osobe u drugom osobnom automobilu Hyundai i3 nije potrebna upotreba hidrauličkog alata. Naknadno na mjesto intervencije pristiže i AC MAN s 1 vatrogascem. Na mjestu intervencije ostajemo do završetka očevida te peremo prometnicu nakon odvoza olupina vozila i sanacije od strane djelatnika Cestinga. S mjesta intervencije odlazimo u 00:25 h te je intervencija završena pospremom u prostorijama po povratku u 00:50 h”, stoji u njihovoj objavi.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here