Srbija: Ukrali kutiju s novcem za liječenje teško bolesne djevojčice

0
185

Nepoznati lopovi ukrali su u subotu kutiju sa novcem ispred jedne hamburgerije kod gradske pijace u Kikindi, u koju ljudi prilažu novac za liječenje teško bolesne četrnaestomjesečne djevojčice Tise Sredojev.

Krađa se dogodila usred bijela dana, a kutiju u dijelu Dositejeve ulice, kod PIO fonda, pronašao je radnik obezbjeđenja.

On je kikindskoj policiji prijavio da su dvije nepoznate osobe odbacile staklenu kutiju u kojoj se nalazilo oko 600 dinara. Oni su preostalu neutvrđenu sumu uzeli i pobjegli.

Dragana Kaurin, radnica hamburgerije, potvrđuje da se krađa desila u subotu oko podneva i da je kutija stajala na vidnom mjestu kako bi sugrađani mogli da ubace novac.

“Svi smo još uvijek u šoku, a najviše koleginica koja je tog dana radila. Nije ni primetila da je kutija nestala jer je bila velika gužva. Neko je iskoristio trenutak i ukrao kutiju. Iznenadila se kad je došla policija. Tada je i saznala za gnusnu krađu. Bruka i sramota”, rekla je Dragana Kaurin, prenosi “Telegraf.rs”.

Inače, mala Tisa je oboljela od veoma rijetkog oblika tumora na mozgu. Kratko nakon što je napunila godinu dana, njeni roditelji Jelena i Vanja Sredojev suočili su se sa najstrašnijom viješću – njihovoj djevojčici je potrebno čudo.

To “čudo” je liječenje u Hajdelbergu, u Njemačkoj, i košta 210.000 eura. Najstrašnije je to što Tisa nema previše vremena. (N.N.)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here