Sin u Zagorju zaklao majku pa tijelo sakrio u škrinju?

0
713

U Pustodolu kraj Donje Stubice danas popodne je u obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo žene. Kako doznaje zagorje.com, riječ je o V.H., ženi u kasnim pedestimim godinama čije je tijelo policija pronašla skriveno u škrinji.

Prema riječima mještana, sin je majku zaklao prije nekoliko dana te je sakrio u škrinju. Nesretna je žena radila u Ekofloru i budući da nekoliko dana nije došla na posao, a nije se pojavljivala ni u selu, alarmirane su nadležne službe koje su otkrile stravičan prizor u obiteljskoj kući. Tijelo ubijene žene navodno nije ni stalo u škrinju, nego je ona bila na pola otvorena.

Susjedi su rekli kako sina nisu dobro poznavali jer je bio poprilično problematičan, a navodno je imao problema i s drogom. S majkom je živio posljednjih godinu dana, a prije toga je, kako neslužbeno doznajemo, boravio u domovima i ustanovama.

Za ubijenu ženu mještani kažu kako je bila mirna i povučena te vrlo vrijedna žena. U dvorištu obiteljske kuće parkirana su vozila policije, ali i higijeničarske službe. Nakon očevida znat će se više o ovom monstruoznom zločinu.(ip,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here