Severina prijavila komšije: Smatra da je uhode!

0
233

Severina Kojić nakon konferencije na kojoj je tvrdila da njenog sina Aleksandra zlostavljaju u školi sada je otišla korak dalje, pa je policiji prijavila i svoje susjede, sa objašnjenjem da oni ugrožavaju njenu bezbjednost i da pokušavaju da odaju njene tajne.

Kojićeva je policiji prijavila nepoznate osobe tvrdeći da se sumnjivo ponašaju jer spuštaju roletne i imaju kamere na svojim objektima, te da smatra da oni prenose njene tajne i uhode je,

-Nije tačno da bilo ko od susejda na bilo koji način uhodi Severinu. Ona to umišlja, pa zbog te njene nesigurnosti ispaštaju nedužni ljudi. Znate, u ovom djelu Zagreba živi imućan i ugledan narod, koji nema vremena da se bavi tuđim životom, a kamoli Severininim. Ona je prijavila susjede zato što spuštaju roletne i imaju nadzorne kamere na svojim objektima. Da li je to realno?-pita se jedna od Severininih komšinica i dodaje da tom njenom prijavom pjevačica pokazuje da je ona ta koja se bavi tuđim životima.

-Ja zaista ne znam niti pratim kad moje komšije od nekud dolaze, a kada negdje odlaze. Ne pravim beleške u koliko sati spuste, a u koliko podignu roletne. Zaista mi sve to zvuči mnogo bolesno. Nije lijepo da se od ovako mirnog mjesta, gdje mi stanujemo, pravi cirkus samo da bi Severina ne znam ni ja šta postigla. Prijavljuje sve redom, a ni za šta nema dokaze, pošto su problemi u njenoj glavi, a ne u nama– završava izvor, prenose mediji.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here