Saobraćajna nesreća: Imam usmrtio ženu pred očima muža

0
562

Anka Marinović, 69-godišnja državljanka Crne Gore, poginula je u saobraćajnoj nesreći kada ju je udario BMW X5 u Novom Gradu, na magistralnom putu M-14 Novi Grad – Kostajnica.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, za volanom BMW-a bio je Haris Ahmić (39), imam iz Kostajnice.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 17.50 u mjestu Donje Vodičevo.

Izvor “Nezavisnih” ističe da je državljanka Crne Gore navodno bila u posjeti u Donjem Vodičevu, gdje se i desila tragedija. Kako pojašnjava naš izvor, nesrećna žena je s mužem neposredno prije pogibije izašla iz voza.

“Njen muž je navodno već bio prešao ulicu, a žena je bila na suprotnoj strani od njega kada ju je udario auto. Ne znam pod kojim tačno okolnostima se desila nesreća, ali taj BMW koji je usmrtio ženu vozio je imam”, kaže naš sagovornik.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, navodeći inicijale učesnika u saobraćajnoj nesreći, uviđaj je na licu mjesta izvršio okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice Novi Grad.

“Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela stradalog lica, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci”, navode iz Policijske uprave Prijedor. (N.N.)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here