Pucnjava u Beču, jedna osoba mrtva

0
624

Austrijeski mediji javljaju kako je oko 13.30 došlo do pucnjave ispred jednog restorana u u centru Beča te kako je jedna osoba poginula. U Bäckerstrasse je prema prvim medijskim izvještajima ispaljeno oko pet hitaca, a spominje se i da je jedna osoba ubijena, dok je druga ranjena. Obje su dobile metak u glavu. Policija kaže kako se ne radi o terorističkom napadu.

Osumnjičeni za pucnjavu je uhićen. Zasad nema više informacija o njemu.

Prema izjavama svjedoka pucnjava se odigrala oko 13,30 sati u blizini lokala Fligmüller i u njoj je sudjelovalo više osoba. Policija je već izašla na lice mjesta i u tijeku je očevid.

Austrijski Kurier na mjestu događaja susreo je litavskog novinara koji je snimio muškarca kako leži na cesti. Dodaju kako su na slavenskom jeziku vikali “Brat, brat”. “To je bila bosanska mafija. Bio je Srbin koji je nešto govorio. I još jedan čovjek koji je govorio brat,brat, na slaveskom”, kazao je novinar za Kurier.

Dvojica naoružanih muškarca pobjegla su s mjesta događaja. “Jedan je bio jako visok i puno jači. Obojica su bili odjeveni u tamne boje”, govore svjedoci.(ip,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here