Poznatog osječkog glumca na zebri terencem udario mladi vozač i pobjegao

0
230

Na glumca osječkog Hrvatskog narodnog kazališta, 45-godišnjeg Aleksandra Bogdanovića, sinoć je na zebri u Ulici kneza Trpimira u Osijeku terencem naletio mladi vozač i pobjegao.

Nesretni glumac najteže ozljede zadobio je u predjelu glave, zbog čega se, prema informacijama Jutarnjeg lista, nalazi u KBC-u Osijek u stanju inducirane kome pa je stanje još uvijek prilično neizvjesno.

“Bili smo u bolnici do tri sata ujutro. Liječnici su učinili sve što je bilo u njihovoj moći i početno iznimno teško stanje uspjeli su stabilizirati, a sada je sve na Aci i njegovoj mentalnoj i fizičkoj snazi, koja je iznimno velika, pa se svi molimo i vjerujemo da će izboriti i ovu bitku”, rekao je Jutarnjem listu Bogdanovićev prijatelj i kum, također glumac HNK u Osijeku, Miroslav Čabraja.

Bogdanović se vraćao kući s predstave, a kad je prelazio preko pješačkog prijelaza, na njega je naletio terenac kojim je upravljao 22-godišnjak i koji je nakon udara u čovjeka pobjegao s mjesta nesreće ne pruživši pomoć ozlijeđenome i ne obavijestivši o tome policiju.

Policija ga je ipak vrlo brzo pronašla u Zagrebačkoj ulici u Osijeku i uhitila, javlja Jutarnji.

Osim u kazališnim predstavama, Bogdanović se iskazao i u filmovima i serijama. Između ostalih, glumio je u Larinom izboru, Počivali u miru, serijalu Novine.

Bogdanović je svojevremeno bio i trener tenisera Novaka Đokovića. (Foto: Index.hr)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here