Poznat identitet trostrukog ubice iz Splita

0
459
Foto: Arhiva

U Splitu je u subotu usred dana došlo do trostrukog ubistva.

U samom centru Splita, u Ulici Šperun i u Ramilovićevoj ulici, došlo je do pucnjave iz automatskog oružja. Dva su muškarca umrla na licu mjesta, a treći je umro nešto kasnije u bolnici.

Ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Јurica Torlak.

Paić i Boban preminuli su na licu mjesta, dok je Torlak preminuo naveče u bolnici. Paić i Torlak su poznati policiji od ranije, piše Index.hr.

Za njihovo ubistvo osumnjičen je Filip Zavadlav, koji je inače mornar. Zavadlav je navodno ubio trojicu muškaraca jer su mu maltretirali brata. U svom pohodu koristio je kalašnjikov.

Prema nekim informacijama, motiv napada bi mogla biti osveta. Naime, kako saznaje Indeks, Zavadlav, odnosno njegova uža porodica, od ranije su imali problema s nekima od ubijenih. Navodno se radi o dugovima i drogi. To je porodica ubice, konkretno jednog od njegove braće, dovelo u sukob s juče ubijenima. Oni su navodno dolazili u kuću porodice ubice i prijetili. U tome se možda može naći razlog ovog trostrukog ubistva. Navodno je Zavadlav imao u planu ubiti još neke osobe koje je tražio, ali ih nije pronašao.

Neslužbeno se saznaje da se radi o porodici koja je živjela u prilično teškim uslovima, a mladić koji je počinio trostruko ubistvo posljednjih je godina bio na brodu.

Јedan od trojice ubijenih, Јurica Torlak, imao je 38 godina. Kada je imao 22 godine, 2004., optužen je da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je smrtno stradala osmogodišnja djevojčica. (index.hr)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here