Pozdrav iz Zlače za Fukare i sve Slobodine navijače!

2
605

Rukometaši Slobode jučer su poslije treninga otputovali u karantin, u odmaralište Zlača kod Banovića.

Odatle će danas u popodnevnim satima, odmorni i motivirani, krenuti za Zavidoviće, gdje će večeras u Gradskoj sportskoj dvorani odigrati meč sezone sa Krivajom.

Nažalost, Tuzlaci u dvorani neće imati podršku svojih navijača, kojima domaćini nisu omogućili organizovani ulazak i navijanje za momke u “crveno-crnim” dresovima. Za razliku od prvog susreta u Tuzli gdje je u Mejdanu navijača Krivaje bilo toliko da se sticao utisak da se igra na njihovom terenu.

No, maloprije je na adresu portala Tuzla LIVE stigla zajednička fotografija “solara”, snimljena ispred restorana “Zlača”, kojom igrači, treneri i asistenti upućuju pozdrav svim svojim navijačima, a posebno, kako su naveli, članovima navijačke skupine Fukare.

– Žao nam je što vam nije omogućeno da nas bodrite, ali to je za nas razlog više da igramo i za vas i sve naše simpoatizere. Borit ćemo se kao nikad, želit ćemo pobjedu kao nikad,  znajte da ćemo srce ostaviti na terenu, pa kako god na kraju bude – poruka je iz tabora Slobode, pred odlazak na utakmicu godine!

Uime svih navijača i ljubitelja sporta u Tuzli, želimo “solarima” puno sreće i uspjeha. Sloboda zauvijek! (tl – Foto: RK Sloboda)

Download PDF

2 Komentari

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here