Policajac u Engleskoj silovao curicu, a sve snimao mobitelom

0
501

Policajac Ian Naude osuđen je na 25 godina zatvora zbog niza seksualnih prijestupa, među kojima je i silovanje 13-godišnje djevojčice, javlja Sky News.

Djevojčicu je silovao tri dana nakon što je po službenoj dužnosti bio u njenoj kući kako bi istražio prijavu obiteljskog nasilja.

Par dana nakon prijave, došao je u kuću djevojčice kada njene majke nije bilo doma, pozvao ju je u auto i silovao na zadnjem sjedištu svog automobila.

Činilo mu se da žrtva “u tome uživa“

Ian Naude, otac jednogodišnjeg djeteta, snimio je svoj zločin na mobitelu. Na sudu je zanijekao da se radilo o silovanju te rekao kako se njemu činilo da žrtva “u tome uživa“.

Nakon što je bio optužen za zlostavljanje 13-godišnjakinje, saznalo se da je pod istragom policijskih odjela Staffordshirea i West Mercia zbog druga dva slučaja seksualnog zlostavljanja maloljetnica.

Također se otkrilo kako se na internetu predstavljao kao 15-godišnjak, zavodio maloljetne djevojke i tražio od njih da mu pošalju svoje razgolićene fotografije.

“Pridružili ste se policiji ne da pomognete zajednici, već da se domognete pristupa mladim i ranjivim djevojkama. Radi se o djevojkama kojima je trebala tvoja pomoć i zaštita“, rekao je sudac Clement Goldstone.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here