Pokrenuta online peticija “Krivična prijava protiv Milana Tegeltije”

0
215

Ako nam ne daju da potpisujemo na Trgu Krajine, ovdje nam ne mogu zabraniti, napisali su iz Udruženja ReStart Srpska nakon što je pokrenuta online peticija pod nazivom “Krivična prijava protiv Milana Tegeltije”.

U Sarajevu je jučer organizovano javno potpisivanje krivične prijave protiv Milana Tegeltije, predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, koji je jedan od aktera afere “Potkivanje”.

Potpisivanje peticije bilo je planirano za danas u Banjaluci, na Trgu Krajine. Međutim, kako su naveli iz ReStarta, gradske vlasti su im zabranile provođenje peticije s obrazloženjem da na Trgu Krajine “nema dovoljno mjesta”.

“Nama je bio potreban jedan kvadratni metar za ovu peticiju. Do kraja dana ćemo dobiti zvaničnu odbijenicu od gradske uprave”, kazao je Stefan Blagić iz ReStarta.

Ako nam ne daju da potpisujemo na Trgu Krajine, ovdje nam ne mogu zabraniti, napisali su iz Udruženja ReStart Srpska nakon što je pokrenuta online peticija pod nazivom “Krivična prijava protiv Milana Tegeltije” koja se nalazi na ovom linku.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here