OŽRK Jedinstvo: Sutra posljednji pozdrav Lejli Hairlahović

0
739

OŽRK Jedinstvo Tuzla i prijatelji u subotu, 12. decembra, s početkom u 14 sati, organizuju posljednji pozdrav, kojim će se sportske kolege, prijatelji i sportski radnici oprostiti od prerano preminule prijateljice i nekadašnje rukometašice Jedinstva MRD-a Lejle Hairlahović Hušić.

Posljednji pozdrav će se organizovati u prostorijama Fakulteta za tjelesni odgoj i sport u Tuzli (amfiteatar), uz mogućnost online praćenja putem platforme Google meet.

“Kroz svoje zalaganje i rad naša Lejla ostavila je dubok trag kako na naučnom tako i humanitarnom polju. Nemjerljiv doprinos i dubok trag ostavila je i u bosanskohercegovačkom sportu, a nekih od njenih postignuća prisjetit ćemo se kroz obraćanja njenih prijatelja i saradnika”, poručili su organizatori ovog događaja.

S tim u vezi, na organizovanom ispraćaju obratit će se:
– Melika Muratović (moderator i Lejlina suigračica iz RK Jedinstvo Tuzla), Maida Berberović (Lejlina prijateljica, bivša rukometašića RK Cazin i trener “Dundo Bear” rukometne akademije), Nedim Đug (Lejlin trener), Elmir Grabčanović (bivši član uprave RK Jedinstvo), Svjetlana Kitić (najbolja rukometašica svih vremena, Lejlina suigračica), Nedim Musić (prijatelj i saradnik iz Rukometnog Saveza BiH), Naida Abdulahović (PR sportskih igara mladih), Ramiz Huremagić (Lejlin prijatelj, pjesnik i pisac), Edina Nožinović (u ime prijateljica i bivših Lejlinih saigračica RK Jedinstvo Tuzla).

Predviđeno je da cjelokupni događaj traje sat vremena, a nakon prenosa uživo isti će biti dostupan na Facebook stranici OŽRK Jedinstvo Tuzla.

Organizatori mole sve oni koji budu željeli pratiti ispraćaj online putem linka (u prilogu) da uđu najdalje do 13:50. sati.

Link putem kojeg možete pratiti cjelokupan događaje je:
meet.google.com/mjk-taua-zci, saopštili su organizatori. (rk)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here