Otvoren Centar za opštu i hirurgiju debelog crijeva “Odobašić”

0
6968

Tuzla je postala bogatija za još jedan medicinski centar. Riječ je o Centru za opštu i hirurgiju debelog crijeva ‘Odobašić’, koji je smješten u Domu penzionera u Tuzli.

Ovo je jedan od najmodernijih i najsavremenijih centara za bolesti debelog crijeva u okruženju, koji radi pod vodstvom prim. dr Amera Odobašića, proktologa – specijaliste opšte i subspecijaliste abdominalne hirurgije.

Onaj ko poznaje dr. Amera Odobašića, znat će o kakvom stručnjaku se radi i šta je sve u medicini postigao. Ipak, nije zgoreg manje upućene podsjetiti.

Dr. Odobašić je počeo privatnu praksu još 1998. godine otvaranjem jedne od prvih privatnih hirurških ordinacija na području Tuzlanskog kantona. Učesnik je mnogih svjetskih konferencija i kongresa na kojima je bio i predavač, član je Evropskog i Njemačkog udruženja koloproktologa, član je i nacionalni delegat Mediteranskog udruženja koloproktologa.

Danas, prim. dr. Odobašić važi za jednog od najvećih stručnjaka u oblasti abdominalne hirurgije, na našem području. Pacijenti koji su bili kod njega na medicinskom tretmanu, složit će se ne samo da je izuzetno sposoban, nego da je dokazani humanista, pažljivi liječnik i vrstan hirurg.

Centar “Odobašić”, kako kaže osnivač, ima za cilj da svakom pacijentu pomogne obnoviti i održati zdravlje, te na jednom mjestu pruži vrhunsku medicinsku njegu.

Centar za opštu i hirurgiju debelog crijeva ‘Odobašić’ nalazi se u Domu penzionera u Tuzli, a više informacija o njihovom radu i uslugama pacijenti i članovi njihovih porodica mogu dobiti posredstvom broja 060 33 17 400 ili na službenoj Facebook stranici. (ak, tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here