Novi Sad: Dunavski park pretvoren u najveće klizalište u Srbiji

0
493

Najlepši novosadski park, Dunavski park, od juče pa u narednih mesec i po dana biće veliko klizalište, jer je sinoć otvorena manifestacija „Ledena šuma“.

Park ukrašen novogodišnjom rasvetom i ukrasima, a šetalište pretvoreno u klizalište, uklopilo se u novogodišnji ambijent koji je posebno izražen u pešačkoj zoni glavnog grada Vojvodine, javlja Anadolu Agency.

“Ledena šuma” će omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja.

Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić izjavio je da “nam priroda nije dala planine”, ali da, zahvaljujući “Ledenoj šumi”, najmlađi Novosađani mogu da uživaju u zimskim čarolijama.

„Dečije impresije su uvek vezane za zimske čarolije i ovo je prilika da upravo takve čarolije osete najmlađi Novosađani, ali i svi oni koji u narednom periodu posete Novi Sad“, kazao je Jelušić i dodao da je klizalište u “Ledenoj šumi” najveće u Srbiji i jedno od najvećih na Balkanu.

On se osvrnuo na uticaj ovakvih manifestacija na turističku ponudu, pojasnivši da zbog toga Novi Sad godišnje ima sve više turista.

Na internet stranici Anadolu Agency (AA) objavljen je samo dio sadržaja vijesti koje su putem našeg Sistema protoka vijesti (HAS) dostupne korisnicima. Molimo da nas kontaktirate za pretplatu.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here