Novi detalji nesreće: Ušla joj pčela u auto, skrenula u drugu traku i izazvala frontalni sudar (Video/Foto)

0
1595

Četiri osobe su povrijeđene, od kojih jedno dijete, u saobraćajnoj nesreći koja se oko 16,30 sati dogodila u mjestu Simin Han kod Tuzle, potvrđeno je našem portalu u MUP-u Tuzlanskog kantona.

U nesreći su sudjelovala dva automobila (“škoda” i “audi”), koja su se na uskoj i vrlo frekventnoj prometnici direktno sudarili. Od četiri povrijeđene osobe, tri su žene.

Vozilima Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla povrijeđene osobe prebačene su u UKC Tuzla gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

U UKC Tuzla tri osobe su primljene na Kliniku za hirurgiju, a jedna na Kliniku za dječije bolesti, saznaje Tuzlalive.ba portal.

Prema podacima dežurnih ljekara, nijedna povrijeđena osoba nije u životnoj opasnosti. Najteže je povrijeđena jedna od žena, koja ima prelom potkoljenice.

Prema nezvaničnim informacijama, u jedan od automobila kroz otvoreni prozor ušla je pčela. Pokušavajući da je izbaci, vozačica je izgubila kontrolu nad vozilom, skrenula u suprotnu traku izazvavši frontalni sudar s drugim vozilom.

Materijalna šteta na oba automobila je velika.

Zbog ove nesreće došlo je do potpunog kolapsa saobraćaja u Tuzli. Stvorile su se kilometarske kolone na obje magistrale i na svim putevima u centru grada.

Zbog uviđaja na mjestu nesreće saobraćaj je bio potpuno obustavljen, dok je normalizovan oko 19 sati.

Na glavnim raskrsnicama, na kojima već mjesecima nije riješen problem semaforske signalizacije, saobraćaj su regulisali policajci. (tl, Foto: RTV Slon i Tuzlalive.ba)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here