Nakon stravičnog sudara: Salah ipak nije teže povrijeđen

0
276

Mohamed Salah ipak nije teže povrijeđen iako je sve upućivalo na to nakon što je sinoć protiv Newcastlea iznešen sa terena.

– Upravo sam vidio Mohameda Salaha kako je normalno odšetao iz ljekarske sobe St. James Parka. Hvala Bogu da je tako”, napisao je na Twitteru novinar beIN televizije Ziad Mensour.

Također, “Sky Sports” je objavio da je Salah odgledao sami finiš meča u ljekarskoj sobi i da je izgledao sasvim dobro, što je potvrdio i trener Jurgen Klopp.

– Golman Newcastlea je udario kukom Salaha. Ljekari su morali da donesu odluku i odlučeno je da napusti igru. Kada smo ušli u svlačionicu, gledao je utakmicu. Izgledao je dobro, ali moramo još uvijek sačekati. Dobio je žestok udarac – rekao je Klopp.

Liverpool je kolo prije kraja na prvom mjestu engleske Premier lige, s tim da Manchester City ima utakmicu manje, pa je “Redsima” potrebno da “Građani” do kraja naprave jedan kiks kako bi osvojili titulu.

U srijedu će pak tim Kloppa, sa Salahom ili bez njega pokušati anulirati ogromnih 3:0 iz prvog susreta s Barcelonom u polufinalu Lige prvaka.

U tom susretu Klopp definitivno neće moći računati na Roberta Firmina.  (tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here