Najnoviji trendovi u kolekciji za mlade

0
261

Popularnost Harryja Pottera ne popušta. Tenisice inspirisane serijalom osvojile su fanove prije nekoliko mjeseci, a sada dolazi kolekcija odjeće koja izgleda odlično. Sastoji se od različitih komada odjeće, ima nešto za djevojke koje vole haljinice i imaju girly stil, kao i za one koje su više sportski tipovi.

Moda treba biti zabavna, a šta može biti zabavnije od Harry Potter kolekcije odjeće. Brend Black Milk upravo je izdao cijelu kolekciju inspirisanu najpoznatijim čarobnjakom, a svi komadi kao da su stvoreni za početak školske godine. Bilo da ste najveći fan Harryja ili samo padate na cool odjevne komade, ova kolekcija bi vas mogla osvojiti. Black Milk Clothing su poznati po malo neobičnijim i drugačijim odjevnim komadima i modnim dodacima. Ova je kolekcija iz School’s Out linije koja je nedavno izašla.

Iako malo drugačiji, svi su ovi komadi odjeće nosivi, svaki je komad odjeće napravljen u bojama različitih domova iz Harryja Pottera – Ravenclaw, Gryffindor, Slytherin i Hufflepuff, svi su u jednakoj mjeri zastupljeni u ovoj trendi kolekciji.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here