Nagrađujemo čitaoce ulaznicama za rukometnu utakmicu Sloboda-Slavija

0
289

Rukometaši tuzlanske Slobode u srijedu u Mejdanu igraju susret 10. kola prvenstva BiH protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva, ekipe koju su nedavno ubjedljivo pobijedili u Kupu BiH.

Slavija u gostima ima pobjedu (Drina) i remi (Vogošća PH) i nalazi se na 5. mjestu tabele prvenstva sa 14 bodova.Sloboda je sve domaće utakmice riješila u svoju korist (Goražde, Drina, Izviđač CO i Sloga GV) i nalazi se na 9. mjestu sa 12 bodova.

Za razliku od kup utakmice, Slavija će u srijedu doći u mnogo jačem sastavu, ali Tuzlaci imaju priliku da pobjedom speru ljagu zbog teškog poraza od Konjuha i da se ponovo uključe u borbu za vrh.

Za ovu utakmicu redakcija Tuzla LIVE u saradnji sa RK Sloboda nagradit će pet čitalaca besplatnim ulaznicama. Znamo da je 5 KM u današnjem vremenu mnogo, pa eto da se potrudimo da olakšamo ljubiteljima rukometa dolazak na utakmicu voljenog kluba.

Pet čitalaca koji se jave u box privatnih poruka FB stranice Tuzlalive.ba, a može i u komentarima, dobit će besplatno ulaznicu, a javit ćemo kako će ih i gdje moći preuzeti.

Inače, utakmica Sloboda – Slavija igra se u srijedu u maloj dvorani Mejdana od 17.30 sati. (mp, tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here