Mini komentar: Napali Acu oni što su glasali za komunalne naknade!?

4
1010

Predsjedavajući Gradskog vijeća, Aleksandar Vujadinović, prešao iz SDP-a u Socijaldemokrate BiH.

Šokirani vijećnici u GV iz reda SDP-a uputili mu otvoreno pismo i napali ga na pasja zvona, posebno za izdaju!?

Napali su ga isti oni koji su amnestirali brojne građevinske i ine afere u Tuzli, oni isti koji okreću leđa od afere 15. maj, oni isti koji su godinama na mjestu gradskog pravobranioca držali pravnika sa kriminalnim dosjeom i, da ne duljim, oni isti koji su građanima ovog grada uveli harač – sramne komunalne naknade veće nego i u jednom drugom gradu ili općini u FBiH. Glasali, na čelu s Acom!

Kako se zove to kad vijećnici izigraju povjerenje građana, tojest, birača? Izdaja ili…?

Nije me briga za Acu i njegov prebjeg u SD BiH, ni za političke obračune Bijedića i Imamovića, ali jeste za harač zvani komunalne naknade i druge životne muke građana!

Vijećnici SDP-a, imate li šta reći za ovo bitnije ili vas je samo strah za gubitak ličnih pozicija na idućim izborima!? (Piše: Miroslav Petrović)

Download PDF

4 Komentari

  1. Ma jebeš i Acu i vijećnike i Bedića i Jasu iz Islamvca, gdje nam ode grad u helać. vide li vijećnici koliko je grad prljav

  2. Sve sami šiš i goliš.
    Očito, ovome gradu pod hitno je potreban jedan dobar reset, jedan dobar remont, kako u sveokupnom političkom životu, tako i u glavama njegovih građana. Istih onih građana, koji pri svojoj svijesti i upitnoj savjesti, sa olovkom u ruci, zaokruže broj ispred imena pojedinca ili političke partije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here