Milan Popović: Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu

0
659

Sutkinja Tea Golub jutros je donijela privremenu mjeru i odlučila da sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živi s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta, potvrdio nam je odvjetnik pjevačice Mate Matić.

Severina bi već danas trebala sina predati ocu, a njezin odvjetnički tim najavio je da će napraviti sve da Milan Popović dijete ne odvede u Srbiju. Prema Severininim tvrdnjama, on je za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, bez njezine suglasnosti.

S druge strane, srpski poduzetnik tvrdi da ne namjerava odvesti sina Aleksandra iz Hrvatske te da dječak nema srpsku putovnicu.

“Srpska putovnica koju je imao istekla je prije tri godine, a nova mu nije vađena. Ovo je spin, insinuacija kojom se želi stvoriti dojam da ja dijete želim odvesti iz Hrvatske”, govori nam naglašavajući da ne može previše komentirati odluku sutkinje.

Ipak, otkrio nam je kako će Aleksandrov život izgledati od danas.

“Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu. Dijete ne ide iz Zagreba”, naglasio je.

Podsjetimo, Severina je na konferenciji za medije sredinom listopada optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje djeteta. Kako je tvrdila pjevačica, učiteljice su dječaka zaključale u školu dva sata te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom Igorom Kojićem.

“Dešavaju mi se u životu jako teške stvari s obzirom na situaciju s mojim djetetom i suprugom. U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nisam mogla doći po njega”, rekla je.

“S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete”, dodala je.

Nakon toga prestala je sina slati u školu, a on je bio s njom u Splitu i Beogradu gdje je imala koncerte. (Index.hr)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here