Mamić: Glasat ću za Kolindu – Kleknuo sam pred nju i rekao – boginjo moja

1
301

Zdravko Mamić, optuženik za teški kriminal u nogometnom klubu Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, dao je intervju RTL-u.

U njemu je dao naslutiti da i dalje vlada Dinamom, iako se nalazi u Bosni i Hercegovini, a komentirao je i politiku, odnosno nadolazeće predsjedničke izbore.

Rekao je tako da će ponovno glasati za aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

“Svi moji članovi obitelji, svi na koje imam utjecaj, kao i ja, dat će glas Kolindi Grabar-Kitarović jer je ona nešto najdivnije što je Hrvatska mogla dobiti. Miroslav Škoro je čovjek kojeg ja volim i poštujem, ali ja nisam prostitutka i nisam vrtirep. Ne razumijem zašto ljudi oko nje ne nađu način, kad se špekulira jesam li ja njoj teret ili nisam, da kažu decidirano ‘pokvarenjaci, zašto falsificirate’. Je li zlo ako je predsjednica pjevala ili plesala, ili je Mamić ispred predsjednice kleknuo, kada ona nije znala da je Mamić u predmetu nekom. Gdje je tu problem? Istina je jedina da sam ja bio simpatizer predsjednice, da sam bio pišljivi donator s 10.000 kuna. Njoj osobno bih dao sve što imam da bude ponovno predsjednica”, kazao je Mamić.

“Ponosan sam da je takva žena predsjednica. Ako postoji fotografija, a postoji sigurno, na njoj samo pjevamo ili plešemo, a to je rijetko, možda jedanput ili dvaput smo plesali. I treći put, ja sam kleknuo i rekao – predsjednice, boginje moja. Što tu ima loše, to sam ja, to sam cijeli život. To samo džek može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja”, zaključio je Mamić u razgovoru za RTL.

Download PDF

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here