Mamić: Glasaću za Kolindu Grabar Kitarović

0
252

Zdravko Mamić, bivši čelnik FK Dinamo, kojeg hrvatsko pravosuđe potražuje zbog izvlačenja novca iz tog kluba, izjavio je da će na predstojećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj podržati aktuelu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Mamić je podsjetio da se o tome do sada više puta nedvosmisleno izjasnio.

“I prvi put sam bio za nju. Mislim da je ona fina dama, poštena žena, poštena i časna predsjednica. Inače me ne zanima ni jedan političar, pa ni institucija predsjednika. Fućka mi se živo tko će na kraju biti na vlasti. Malo sam političara percipirao kao ljude koji su spremni za svoju domovinu i za svoje građane staviti život na panj. Takvih više nema”, rekao je Mamić u intervju za sarajevsku Federalnu TV.

On je rekao da se ne osjeća kao bjegunac od pravde, jer, kako kaže, zna da mu je u Hrvatskoj učinjena nepravda, te dodao da je riječ o politički montiranom suđenju.

Mamić, koji je rođen u BiH i ima državljanstvo, neće biti izručen Hrvatskoj.

A on kaže da sada u Međugorju živi kao da će tu i ostati do kraja života.

Ipak, kaže, očekuje da će nepravosnažna osuđujuća presuda pasti na Vrhovnom sudu i dodao da zna da je “nemoguće potvrditi tu presudu ako ima i jedan promil morala, poštenja i uvažavanja prava”.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here