Kolinda otkazala predizborne aktivnosti, hitno hospitalizirana

1
597

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otkazala je današnji planirani posjet Požeško-slavonskoj županiji zbog, kako su službeno jučer priopćili iz njezina izbornog stožera, viroze i povišene temperature.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list iz predsjedničine kampanje, Kolinda Grabar-Kitarović završila je jučer navečer u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica iscrpljena od viroze koju vuče već nekoliko dana, te je u bolnici ostala preko noći.

– Predsjednica je jučer s virozom odradila i HDZ-ovu klauzuru, a kasno popodne je s građanima otvorila i Advent na Prekrižju (u blizini Ureda predsjednice, nap. a.). Kako ne bismo ništa prepustili slučaju, odlučili smo da nakon otvaranja Adventa predsjednica ode u Vinogradski bolnicu (Sestara milosrdica, nap. a.) na preventivni pregled. Prema mojim informacijama, predsjednica je bolje iako je još uvijek u bolnici, gdje je ostala za svaki slučaj preko noći – doznaje se iz kampanje Kolinde Grabar-Kitarović.

Download PDF

1 komentar

  1. I ova “bolest” je jedan obični spin, pokušaj ubiranja poena, sastavni dio predizborne kampanje i emotivno-sažaljiva komponenta u borbi za svaki glas. Sve će ona da pokuša, uradi i odradi samo da ostane na vlasti….

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here