Kanadski milijarder i njegova žena pronađeni mrtvi u sumnjivim okolnostima

0
508

Kanadski milijarder Barry Sherman i njegova supruga Honey pronađeni su mrtvi u podrumu svoje kuće, a policija je okolnosti njihove smrti opisala kao “sumnjive”, javlja BBC. Tijela je pronašao agent za nekretnine.

Barry Sherman bio je osnivač i šef uprave farmaceutskog diva Apotexa, koji prodaje generičke lijekove širom svijeta. Bio je jedan od najbogatijih ljudi u Kanadi, poznat kao istaknut filantrop.

Nisu pronađeni tragovi nasilnog ulaska u kuću, objavila je policija u petak kasno navečer. Lokalni mediji izvješćuju kako istražitelji zasad ne tragaju ni za kakvim sumnjivcem.

Iako policija nije potvrdila identitet preminulih supružnika, o njihovoj smrti oglasili su se njihovi prijatelji, ali i visoki dužnosnici poput kanadskog premijera Justina Trudeaua.

“Ostao sam bez riječi”, napisao je na Twitteru ministar zdravstva pokrajine Ontario, Eric Hoskins, pa dodao: “Moji dragi prijatelji Barry i Honey Sherman pronađeni su mrtvi. Bili su sjajni ljudi, nevjerojatni filantropi, veliki lideri u području zdravstvene skrbi.”

Luksuzna kuća u kojoj su pronađena tijela Barryja i Honey Sherman nedavno je oglašena za prodaju po cijeni od 5,4 milijuna američkih dolara.

Tijela preminulih supružnika otkrio je agent za nekretnine koji je došao u kuću kako bi je pripremio za prodaju.

Barry i Honey Sherman imali su četvoro djece.

Sherman je osnovao Apotex 1974. godine, a ta kompanija je sedmi najveći proizvođač lijekova na svijetu. Časopis Forbes procijenio je Shermanovo bogatstvo na 3,2 milijarde američkih dolara.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here