I toga ima: Za dobro poslovanje radnicima po automobil

0
734

Supružnici i vlasnici kompanije Gigant u Kloštru Podravskom u Hrvatskoj, Ksenija i Vladimir Ćurić, radnicima su poklonili automobile Smart i ganuli ih do suza.

“Prošlo je mjesec dana otkad sam prvi put sjeo u poklonjeni Smart. I još sam u nevjerici. Vladimir i Ksenija su divni ljudi, puni razumijevanja za svakoga od nas. Radi li se o teškoćama pojedinca ili zajedničkom druženju, oni nam prijateljski pruže ruku. To treba cijeniti i zato sam sretan što sam dio tima koji ima veliko srce. Doslovce gigantsko”, kaže Krunoslav Grabić, koji u Gigantu radi 20 godina.

Poklonjene Smartove voze i kolege Krunoslav Bartovčak i Ivan Vinković, takođe radnici u ovoj kompaniji koja se bavi PVC stolarijom. Vlasnici kažu da su željeli s radnicima podijeliti napredak u poslovanju.

“Cilj nam je da i naši zaposlenici osjete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu. Neki od njih s nama su već 20 godina, kad smo započeli proizvodnju PVC stolarije”, kaže Vladimir Ćurić (50), a priču potvrđuje i pet godina mlađa supruga Ksenija, piše 24sata.hr, a prenosi B92.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here