Stefan Simić sutra u Tuzli: U dva sata sam smestio čitav život…

Tokom bh. turneje boravio je u Banjoj Luci, Zenici, Sarajevu, Mostaru, a sutra će gostovati u Tuzli, te kroz dva dana u Travniku

0
411
(Poziv na nezaboravno druženje - Stefan Simić)
Sociolog i pisac,  Stefan Simić iz Beograda, čije objave na Facebooku prati blizu 100.000 ljudi, u sklopu bosanskohercegovačke turneje sutra gostuje u Tuzli (Atelje “Ismet Mujezinović” – Klosterska bb, u 19 sati), s programom pod nazivom “Teatar iskrenosi”.

Tokom bh. turneje boravio je, pričao, časkao, pjevušio (“teatar, ispovijest, kabare”) u Banjoj Luci, Zenici, Sarajevu, Mostaru, a sutra će u Tuzli, te kroz dva dana u Travniku, a nakon toga, najavio je: na Kosovo!

Sutra Tuzla! Biće nezaboravno, u 2h sam smestio čitav život…Vidimo se – poručio je Stefan Simić, čije gostovanje u “gradu ugljena i soli” s nestrpljenjem očekuju mnogi Tuzlaci.

Svojevremeno kontaktirali smo STEFANA SIMIĆA putem FACEBOOKA tražeći dozvolu da prenesemo na portal TuzlaLIVE njegov tekst: “U Đoletovo ime rade nešto što on, u svoje, ni u ludilu ne bi radio“.

Tom prilikom poručili smo uime naših čitalaca da se, kad bude dolazio u Tuzlu, javi.

Večeras se, zaista, javio. Poslao nam je FB poruku:

Napisali ste mi da vam se javim kada dodjem, parafraziram. Imao sam BiH turneju, sutra Tuzla. Svratite, nalik je Balaševićevom nastupu, red priče, red pesme, uz muziku… – kazao je Simić.

Zato pozivamo sve naše čitaoce i prijatelje, a oni da pozovu svoje prijatelje, sutra, subota, 19 sati, pravo u Atelje “Ismet Mujezinović”. (mp)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here