Bivši šef Konzuma o Todoriću: Netko će završiti u zatvoru

0
665

Bivši predsjednik Uprave Konzuma, Drago Munjiza, komentirao je komunikacijski napad na vladu koji objavljuje na svom blogu. Rekao je kako misli da će netko završiti u zatvoru.

Teške optužbe

“To su teške optužbe s jedne i duge strane. S jedne strane on je optužen da nije normalan, s druge stane on optužuje za teški kriminal. Mislim da će tu netko završiti u zatvoru i nemoguće je da to prođe samo tako”, rekao je Munjiza.

“Todorić je ova 3-4 mjeseca došao do nekih saznanja gdje je promijenio mišljenje. On je potpisao ovaj poziv Vlade za izvanrednu upravu. Ovo je novi iznenađujući način komunikacije za tu osobu. On se vjerojatno tu još uči. On tvrdi, ako maknem pravne i političke aspekte tog bloga, da je promet Agrokora pao 20 posto u odnosu na lani, a to je stvarno loše ako je istina. Ako je to točno, vjerovnici mogu biti zabrinuti, kaže Munjiza.

“Najmoćniji čovjek u regiji”

“On je bio gospodar i percipiran je kao najmoćniji čovjek u regiji. I otac kad sinu prepušta firmu, čini mu se da bi to moglo bolje ili drugačije. Mislim da je ovo sve jedna velika spekulacija dok ne dođu podaci koliki su stvarni dugovi te da li promet raste ili pada”, rekao je za N1.

Komentirao je i razlog Todorićevog naglog pojavljivanja u medijma.

“Prošli tjedan se u novinama pojavio tekst tko bi mogao preuzeti djelove Agrokora. Vjerujem da je to povod. Nije uzrok, ali je povod. Uzrok je što će netko drugi raditi reviziju, nekakava kuća s kojom on ne upravlja, nego sam promatra što se dešava”, rekao je.

“Nije imao izbora”

Na upit je li prepustio upravljanje državi pod pritiskom, rekao je kako misli da Todorić nije imao izbora.

“Mislim da tada nije imao izbora. On je bio odlučan, koncizan čovjek tako da ga ne mogu neozbiljno doživjeti, ali u 11 godina čovjek ostari i promijeni se. Sigurno je to dragovoljno potpisao”, smatra Munjiza.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here