BiH: U narednim danima padavine

0
135

U četvrtak u Bosni i Hercegovini prije podne se očekuje pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kišom. U drugoj polovini dana postepeno smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11, na jugu zemlje do 13, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni.

U petak u Bosni i Hercegovini očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u Bosni se očekuje dosta magle i niske naoblake. Vjetar slab južnog smjera. Jačanje juga tokom noći na subotu. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i sedam, na jugu zemlje do 11, a majviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje do 18 stepeni.

U subotu, u Bosni i Hercegovini očekuje se novo jače naoblačenje koje će usloviti kišu. Više padavina u Hercegovini. Vjetar umjerene jačine južnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i devet, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stepeni.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here