BH Fanaticosi: Ispustit ćemo dušu navijajući za naše momke!

0
385

Rukometnu reprezentaciju BiH 12. juna očekuje važna utakmica protiv Bjelorusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a BH Fanaticosi polako stvaraju pozitivan naboj i atmosferu.

Susret s Bjelorusijom je izuzatno važan jer eventualna pobjeda znači plasman na EP. Stoga je želja BH Fanaticosa da Mejdan bude ispunjen do posljednjeg mjesta te da se našim reprezentativcima pruži maksimalna podrška.

“Rukomet, 12. 6., Mejdan, Tuzla. Još jedna utakmica. Još jedno ‘finale’. Jedna utakmica koja će zaokružiti sav rad i trud momaka na terenu i selektora Šumana. Sjetite se kroz šta su ovi momci prolazili, njihovih suza, putovanja, bola i svakog puta kada su teren napuštali premoreni. Sada će sebe i nas nagaditi pobjedom i historijskim plasmanom na Evropsko prvenstvo. Mi ćemo im biti vjetar u leđa i ovaj put tuzlanski Mejdan napuštamo kao šampioni. Ovaj put ispuštamo dušu navijajući za naše momke”, poručili su BH Fanaticosi.

BiH i Bjelorusija se sastaju u tuzlanskom Mejdanu 12. juna u 20 sati, a nakon toga kvalifikacije završavaju 16. juna u Ostravi protiv Češke. (ag)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here