Bešlagić: Brza cesta, aerodrom i jezero Modrac su naši prioriteti (Foto/Video)

1
1008

Predizbornu kampanju Naša stranka za područje TK počela je na Trgu slobode u Tuzli, gdje su kandidati za razne nivoe vlasti, od kantonalne do državne razine, razgovarali s građanima, s njima pili kafu, nudili im propagandni materijal i objašnjavali glavne ciljeve i programe stranke.

Najviše građana prilazilo je bivšem gradonačelniku Tuzle, Selimu Bešlagiću, nositelju liste za Skupštinu TK, čestitali su mu i poželjeli uspjeh na izborima.

– Trudili smo se da građane animiramo da na izborima svojim glasom doprinesu da se ova zemlja promijeni, u smislu da vratimo one vrijednosti koje su nekad krasile naše društvo, a to su stručnost, kompetentnost, poštenje i odgovornost. Prije svega želimo da se smanji korupcija koja je ušla u sve pore našeg društva. To se ne može uraditi bez onih principa koje sam spomenuo. Pred nama je velika bitka da korupciju vratimo na nulu ili da barem oslobodimo javna preduzeća koruptivnih stvari. Mislim da je to vrlo moguće. – izjavio je Bešlagić za TuzlaL!VE.ba.

Podsjetio je da je Tuzla i poslije svih godina ostala „slijepo crijevo“, te da će Naša stranka, ako dobije povjerenje građana, raditi na tri glavna projekta.

Poslušajte kompletnu izjavu Selima Bešlagića…

(Foto: Miroslav Petrović)

Download PDF

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here