Bajaga i Instruktori u Tuzli priredili sjajan koncert (Foto)

0
678

U maloj dvorani SKPC Mejdan u Tuzli večeras je održan koncert popularnog Momčila Bajagića Bajage i Instruktora koji su oduševili publiku.

Publika je kao što to biva na Bajaginim koncertima bila “šarolika”, a u koncertu su uživale sve generacije – mladi, ali i oni koji su bili tinejdžeri u vremenu kada su Bajaga i Instruktori izdali prvi album. Bila je ovo noć u kojoj su Tuzlaci slušali neprolazne pjesme kao što su “Dobro jutro”, “Sa druge strane kreveta”, “Red i mir”, “Godine”, “Safir”…

Večeras je u Tuzli upriličena i svojevrsna premijera Bajaginog posljednjeg albuma “U sali lom” s kojeg je pjevač skupa sa Instruktorima izveo nekoliko pjesama koje su izmamile pozitivne reakcije prisutnih.

Bajaga je tvorac najvećih rock hitova i sa svojim je Instruktorima na albumu “U sali lom” isporučio devet novih pjesama koje su fanovi širom regije jedva dočekali.

U prepoznatljivom Bajaginom vokalu i nepogrešivoj rock poetici i Tuzlaci su večeras uživali, a na dašak nečega novog u stilu Instruktora fanovi u ovom gradu nisu mogli ostati imuni.  (tuzlanski.ba, foto: tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here