Automobili na trotoaru, pješaci na saobraćajnici (Foto)

2
1669

Nije rijetka situacija da u Tuzli na trotoarima vidimo parkirane automobile. Čak bi se moglo reći da je to uobičajna praksa vozača u gradu soli.

Danas u prijepodnevnim satima na južnoj magistrali u neposrednoj blizini raskrsnice kod Higijene, nekoliko vozila uzurpiralo je trotoar.

Posebnu pažnju prolaznika privukla je invalidna osoba, koja sa svojim kolicima nije imala prostora da se kreće na pomenutoj lokaciji. Pješaci su automobile zaobilazili silazeći na saobraćčajnicu.

Inače ovo mjesto je, moglo bi se reći i rezervisano za ostavljanje četverotočkaša nesavjesnih vozaća. (Foto: TL)

Download PDF

2 Komentari

  1. Nije to Higijena, nego ašćinica. Kod nas sve može. Ašćinica na cesti picerija na ulici pa poreda saksije na saobraćajnicu, kafić na trotoaru…… Sve uz blagoslov Gradske vlasti i inspekcija

  2. TO JE POJAVA KOJU MOŽETE VIDJETI NA SVAKOM MJESTU U TUZLI I NE SAMO U TUZLI…..KAD UPITATE ULIČNE POLICJACE ZAŠTO NE INTERVENIŠU…ODGOVOR JE….TAKO NAREĐUJU ŠEFOVI. TO JE CIJELA ISTINA. KOMESAR POLICIJE I KOMANDIRI POLICIJSKIH STANICA SU POD DIREKTNOM KONTROLOM MINISTRA POLICIJE , NE SAMO U TK, KOJI NE DOZVOLJAVAJU UVOĐENJE REDA. RAZLOG JE PROST….POLITIČKA PROSTITUCIJA….SVAKI “OŠTEĆENI” GRAĐANIN , GRAĐANIN UHVAĆEN U KRŠENJU ZAKONA I PRAVILA.. JE GLASAČ…..ALI NEKO ĆE MORATI JER MI SMO KORAK DO POTPUNE ANARHIJE, ULIČNOG TERORA I ANARHIJE, JUŽNOAMERIČKOG TIPA.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here