Atraktivna navijačica Barse će gola prognozirati rezultate na SP (Foto)

1
1555

Atraktivna starleta Suzi Kortez, bivša mis bum-bum i jedna od najpoznatijih navijačica Barselone, sasvim sigurno će obilježiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Nakon što se fotkala za Plejboj i najavila da će biti maskota Mundijala, Suzi je poručila i da će na intimnim dijelovima tijela prognozirati rezultate mečeva koji se budu igrali u Rusiji.

Inače, Suzi je nedavno provokativnim fotografijama zahvalila svojim fanovima na milionitom “follow-u” na društvenoj mreži Instagram.

Kada je riječ o njenom prognoziranju rezultata na SP pitanje je kako će njen miljenik Lionel Mesi reagovati na to, jer njegova Argentina teško da će ostvariti plasman u Rusiju. (ag)

 

Download PDF

1 komentar

  1. Ovo nije dobro bez obzira što se nama muškarcima na prvi pogled sviđa.Ali, vrijeđa Ženu kao Božije stvorenje,vrijeđa i mene jer sam imao nenu,majku,imam sestru ,kćer.Vrijeđa ljudski rod.Kuda ovo vodi?Kako će to gledati djeca ili kako to gledati porodično? Ko nam to od fudbala pravi cirkus?Nekada sam pred Svjetsko u fudbalu kupovao t-v i radovao se.Ovako ,hvala lijepo neću ga ni gledati.Odoh ja na Tušanj i u Simin Han ,da gledam izvorni i normalni fudbal.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here