Zimski grad Tuzla: Koncerti Jasmina Stavrosa i Goce Tržan, za Novu godinu Plavi orkestar

0
486

Zimski Grad je događaj koji će trajati mjesec dana i to od 7. decembra do 7. januara iduće godine, a bit će održan na Trgu slobode u Tuzli.

Organizatori poručuju kako spremaju bogat program za djecu i mlade, a za one nešto starije, pripremaju se večernje svirke, uz najljepše mirise domaće kuhinje i prazničnu atmosferu. Advent, porodična atmosfera, koncerti i izvrsna gastronomska ponuda samo su dio događaja.

Zimski grad će se potruditi da svojim posjetiteljima pruži osjećaje ugode i dobrodošlice uz prijatnu zabavu kao i gastronomsku ponudu.

Na sceni ˝Zimskog grada˝, 8. decembra nastupit će Jasmin Stavros, dok će se 10. decembra publici predstaviti Goca Tržan. Nastup Al Dina najavljen je za 11. decembar, a Lene Kovačević pet dana poslije. Stand up komedija Peđe Bajovića na programu je 17. decembra.

Gepostet von Zimski grad Tuzla am Donnerstag, 29. November 2018

Tuzlaci Novu godinu dočekuju uz Plavi orkestar na Trgu slobode

Grad Tuzla u saradnji sa Turističkom zajednicom Tuzla organizirat će javni doček nove 2019. godine na Trgu slobode. Građane Tuzle će na Trgu slobode zabavljati Plavi orkestar, FM JAM i TNT Band. Tačno u pola noći, na prelasku u 2019. godinu svi prisutni moći će uživati u spektakularnom novogodišnjem vatrometu. (TZT)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here