Zdravko Čolić stigao u Sarajevo: Za Novu godinu bit će ludnica

0
684

Zdravko Čolić stigao je večeras u Sarajevo. Povod njegovog dolaska je konferencija za medije koja će biti održana sutra u Vijećnici, na kojoj će biti najavljen njegov nastup za javni doček Nove godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Pri dolasku u sarajevski ugostiteljski objekt “Pivnica”, najavio je kako će za novogodišnju noć u Sarajevu “biti ludnica”.

Podsjećamo, centralna svečanost dočeka Nove godine u Sarajevu bi trebala biti održana na Trgu Bosne i Hercegovine, kao i prošle godine, a građani će uživati tri noći, i to 30. i 31. decembra te 1. januara 2018. godine.

Kako je za Radiosarajevo.ba kazao gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, u subotu, 30. decembra bit će organiziran prijem za turiste, ali i sve građane koji podrazumijeva piće dobrodošlice.

Prvu noć će nastupiti mladi sarajevski bendovi, a dio programa pripremit će i Muzička akademija u Sarajevu.

“Zaista i ove, kao i svake prethodne godine želimo Sarajevu i svim njegovim građanima ponuditi istinski spektakl i svijetu pokazati da smo spremni ponuditi ozbiljnu manifestaciju javnog dočeka Nove godine. Prošle godine smo uz Merlina pokazali koliko možemo, a i ove godine ćemo dati sve od sebe”, kazao je Skaka i dodao kako se tri noći zaredom na Trgu BiH očekuje pravo novogodišnje slavlje.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here