Video/Zagreb: Rutinskom kontrolom policija u kamionu otkrila 120 kg marihuane

0
148

Hrvatska TV stanica RTL nezvanično saznaje da je u kamionu beogradskih registarskih tablica koji je zagrebačka policija zaustavila u naselju Trnovčica otkriveno 120 kilograma marihuane, a da su prilikom zaplijene kamiona privedene tri osobe – državljanin Srbije i dva državljanina Crne Gore.

Ta televizija navodi da je marihuana na vrhu kamiona, po cijeloj njegovoj dužini, postavljena u osam redova.

Navodi se da su na zaplijenu su stigli policajci kao i vatrogasci koji su pomagali policiji u otvaranju teretnog vozila.

Potvrđeno je da je riječ o kamionu beogradskih registracija, koji su vatrogasci otvorili preko krova koji su sjekli dva sata.

Reporter RTL javio je da se policija odlučila na siječenje krova kamiona zbog toga što je ranija istraga pokazala da je kamion prazan.

Navodi se da su nakon siječenja kamiona policajci počeli iz krova kamiona da iz skrivenih kutija izvlače sumnjive paketiće koje su potom stavljali u crne vreće.

Hrvatska televizija navodi da, iako policija nije potvrdila te informacije, prema izgledu paketa sve upućuje na to da je riječ o marihuani.

[UŽIVO] U tijeku je akcija zaplijene sumnjivog tereta iz kamiona beogradskih registracija

[UŽIVO] U tijeku je akcija zaplijene sumnjivog tereta iz kamiona beogradskih registracijaViše u članku –> https://bit.ly/2AK6sVr

Gepostet von Vijesti.hr am Samstag, 3. November 2018

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here