Za sanaciju kompleksa Slana Banja iz gradskog budžeta izdvojeno 430.000 maraka (Foto)

5
278

Gradska uprava Tuzla izdvojila je 430.000 maraka za sanaciju kompleksa Slana Banja u Tuzli. Najvažniji segment projekta je uređenje platoa heroja za što će se utrošiti četvrtina spomenutih sredstava, doznaje TuzlaL!VE.ba.

Dok traju radovi, sklonjeno je dvadesetak bisti, Josipa Broza Tita i narodnih heroja iz vremena NOB-a, kako ne bi bile oštećene tokom građevinskih radova. Nakon što svi sanacioni poslovi budu završeni, biste će biti postavljene u središtu platoa heroja na šetalištu Slana Banja.

Osim u blizini spomen obilježja žrtvama fašizma, radovi se obavljaju i na proširenju parkinga u blizini restorana „Tenis“, kao i na uređenju pješačkih staza koje vode do omiljenog mjesta okupljanja građana Tuzle. (tl – Foto: H. Salković)

5 Komentari

 1. Elegantan način da se proširi parking Nosonjinog restorana gdje “na kredu” imaju i Imamović Jaso i Berbić Enko

 2. NEMOJTE SE ZAVARAVATI
  Ovo od para obveznih poreza se pravi PRILAZ I PARKING za Zorana Čeleketića inače vrsnog SDP-ovca i taldžije a ujedno i vlasnika ugostiteljskih objekata SEZAM.

  Rubni dijelovi Tuzle nemaju ni metar puta a u zadnjih 5 godina ovo je treći put kako se Zoranu prave parkinzi, sa LED rasvjetom, kamerama, prilazom i čime sve ne…

  Čime je to Zoran zadužio Tuzlu da mu se ovako “ugađa” osim što je član SDP-a i što izrabljuje radnike za 300 KM?

 3. TOLIKO PARA ZA OVAKO MALO POSLA????
  TREBA ISPITATI KO JE TU DOBAR I KOLIKO…
  OVO MORA DA RADI JASIN JARAN I TALDŽIJA SENAD TOM CAT

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here