Vučić: “Istog sekunda bit će privedeni svi koji primijene silu”!

0
151

Gostujući na jednoj privatnoj TV kući, predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, više puta je istakao da nasilje više neće biti dozvoljeno, i da će svi koji pribegnu nasilju biti privedeni istog trenutka.

“Istog sekunda biće privedeni svi koji primene silu. Po tom pitanju više neće biti razgovora“, rekao je on.

Vučić je rekao za političke protivnike da imaju frustracije, jer ne mogu da ga pobojede ni u jednom selu.

Podsjetio je da je protiv njega napravljena koalicija tajkuna, da je podignuta medijska mašinerija. Kako je rekao, danas su skupili i pokazali tobož neki veliki protest, a skupilo se 1.023 ljudi.

Istakao da je ljudima iz obezbjeđenja danas rekao da nije pognuo glavu u Srebrenici, odnosno da je pognuo glavu pred žrtvama, jer je to sam htio, ali ne pred kamenicama, batinanjem i flašama.

“Ja sam se već bio pozdravio sa životom tada.. I danas sam bio spreman na to i nisam ni za milimetar hteo da se pomerim”, podvukao je Vučić.

Dodaje da ga boli kad mu kažu da je izdajnik, ali da mu je smiješno kad mu viču da je lopov – jer to nije, ili “Vučiću, pederu” i da mu je to smiješno.

“Suština je sledeća- neću da se predam i da dozvolim da Srbija ode u ralje nasilja, da zemlju vode oni koji su najgori u zemlji – poput Obradovića, Đilasa, Jeremića…Neka je vode ako dobiju narodno poverenje, odmah ću da čestitam i da odem”, rekao je Vučić. (Tanjug)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here