Vlada FBiH i premijer Novalić značajno doprinijeli radu TTU energetika

1
217

TTU energetik d.o.o. Tuzla uspješno je okončao prvu godinu postojanja i poslovanja. Značajan doprinos i podršku u pokretanju i radu Društva pružila je Vlada Federacije BiH, na čelu sa premijerom Fadilom Novalićem, rekao je za Vijesti.ba direktor TTU energetika Almir Zulić.

On je podsjetio da je premijer Novalić u dva navrata posjetio Tvornicu i lično se uvjerio u postojeće stanje.

Loading ad
“Takođe, sva ministarstva na federalnom i kantonalnom nivou, kao i Vlada TK, pružali su nesebičnu pomoć u radu, kao i realizaciji projekata koje su provodile Vlade i Ministarstva, a na koje je Društvo apliciralo u protekloj godini”, potvrdio je Zulić. (vb)

1 komentar

  1. “Tako je, dobri naš direktore!” povikaše desetine i desetine otpuštenih radnika TTU-a, koji zbrinuti i u rahatluku uživaju u dobro obavjenom poslu.
    Zahvalni tebi, premijeru Novaliću, premijeru Kukiću, gradonačelniku Imamoviću i ostalim inim, svijetle sadašnjosti i obećavajuće budućnosti, zadovoljni što ste sve učinili da koristimo blagodati i pogodnosti koje ste nam pružili u ovo doba, doba napredka i ekspanzije.
    Evo držimo se za rukice sa radnicima Fortune, Aide, Borca, hotela Tuzle i mnogim drugih, mašemo vam zastavicama, srećni sa suzom radosnicom u očima, što nam dragi Bog podari da živimo u ovakoj naprednoj i uređenoj državi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here