Video: Oduševio žiri i prošao u X Factoru, a nitko nije znao da je pedofil u bijegu

0
442

Cijeli žiri bio je oduševljen njegovim izvedbama pjesama grupe U2 pa je traženi pedofil prošao nekoliko krugova natjecanja do faze ‘Boot camp’

Simon Cowell, najoštriji sudac u britanskom X Factoru zasigurno danas lupa glavom što nije, u moru ljudi koje je oštro kritizirao, jednako tako kritizirao Manuela Ponsa Sancheza kada je stigao na audiciju X Factora.

Naime, 46-godišnji Sanchez mjesecima je bio tražen od strane španjolskih vlasti zbog pedofilije i silovanja 10-godišnje djevojčice. Tijekom svog bijega, radio je u britanskoj bolnici te čak nastupio na X Factoru 2009. godine, prenosi Daily Mail.

Cijeli žiri bio je oduševljen njegovim izvedbama pjesama grupe U2 pa je traženi pedofil prošao nekoliko krugova natjecanja do faze “Boot camp”.

Tek je prošlog kolovoza osuđen na 23 godine zatvora zbog nekoliko seksualnih napada na djevojčicu koji su trajali od njene šeste do desete godine. Na sudu su izneseni stravični detalji kojima je priznao da je djevojčicu vezao za krevet i tukao. Djevojčica danas pati od posttraumatskog stresa.

Majka silovane djevojčice ga je prijavila 2007. godine kada je on već odletio za Veliku Britaniju. Ondje je odlučio slijediti svoje snove pa se prijavio na natjecanje. No, njegova sreća nije dugo trajala jer su španjolske vlasti obavijestile britansku policiju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here