U Tuzli otvoren Festival Savremene žene (Foto)

1
683

Festival Savremene žene svečano je otvoren večeras u Tuzli. Ovaj festival u četiri dana trajanja okupit će više od 100 uspješnih žena iz cijelog svijeta.

Sve uspješne žene pričat će o biznisu, umjetnosti, porodičnom životu i drugim temama iz svih oblasti života sa kojima se žene svakodnevno susreću.

Festival je otvorenog tipa i namjenjen je svima koji žele da čuju korisne priče, pokrenu svoje ideje zarobljene u glavi, osjete zabavu i druženje, ali i da upoznaju sve čari koje Tuzla donosi.

U toku četiri dana festivala održat će se brojni paneli i diskusije na kojima će govoriti političarke, novinarke, uspješne poduzetnice i liječnice. Primjerice, Bisila Bokoko će govoriti o tome kako žene svoju ideju mogu pretvoriti u svjetski brend. Veliki brendovi poput Foodie Channel-a ali i brenda Desigual potražili su pomoć upravo od Bisile na svom putu da postanu svjetski poznati. Ona zna način kako da od najmanjeg obrta do velike kompanije pozicionirate sebe u vrh domaćeg ali i svjetskog tržišta.

Nagrada za super ženu bit će dodijeljena u nedjelju, 14. aprila, u Narodnom pozorištu Tuzla. Organizatori festivala rekli su da će Tuzla ovih dana biti grad ženskog uspjeha i kreativnosti. (rtvslon, foto: tl)

Download PDF

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here