Tuzla: Objavljen konkurs za dodjelu stipendija učenicima i studentima

0
760

Ministarstvo za boračka pitanja, objavilo je danas Konkurs za dodjelu stipendija učenicima i redovnim studentima dodiplomskog studija iz reda branilačke populacije Tuzlanskog kantona za školsku 2016/2017. godinu.

Konkurs je objavljen na web stranici Vlade Kantona i oglasnim pločama općinskih službi za boračko invalidsku zaštitu.

Rok za podnošenje prijava po ovom Konkursu je 15 dana od dana objavljivanja na web-stranici Vlade Kantona, odnosno 16. februar (četvrtak).

Popunjeni jednoobrazni zahtjev, sa potrebnom dokumentacijom, podnosi se u zapečačenoj koverti putem pošte ili na pisarnicu Zajedničkih službi kantonalnih organa na adresu: Tuzlanski kanton, Ministarstvo za boračka pitanja Tuzlanskog kantona, Rudarska broj: 57.,75 000 Tuzla, sa naznakom “Prijava na Konkurs za dodjelu stipendija branilačke populacije Tuzlanskog kantona za studijsku 2016/2017 godinu”

Obrazac zahtjeva, spisak potrebne dokumentacije i izjavu zainteresovan kandidat može preuzeti sa web stranici Vlade Tuzlanskog kantona, u gradskoj /općinskoj službi za branilačko invalidsku zaštitu i u kantonalnim branilačkim savezima i udruženjima, saopćeno je iz Odjeljenja za informisanje TK.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here