Turista objavio fotografiju: Na stubištu snimio dva duha

0
267

Hotel Stanley u američkoj državi Kolorado ponovno je u fokusu zbog paranormalnih aktivnosti nakon što je John “Jay” Mausling tijekom porodičnog odmora, kako tvrdi, fotografirao čak dva duha.

Porodica Mausling je u poznatom hotelu, koji je inspirirao i kralja horora Stephena Kinga, boravila prošlog mjeseca te su se fotografirali na stubištu hotela. Ono što su vidjeli na fotografiji zapanjilo ih je – njihova je grupa brojila 11 ljudi među kojima nije bila niti jedna jedina djevojčica – ali su na fotografiji bile vidljive mutne siluete čak dvije djevojčice.

“Isprva smo pokušavali doći do logičnog objašnjenja pa smo ispitali sve ljude s fotografije, uključujuči i djecu, jesu li vidjeli djevojčice. Niko ih nije vidio niti se sjeća da je vidio ikoga drugoga na stepenicama u trenutku kada smo snimili fotografiju” objasnili su u e-mailu Mauslingovi koji su misterioznu fotografiju poslali Huffington postu.

Fotografiju je pregledao i bivši FBI-ov agent Ben Hansen, koji sada vodi emisiju o paranormalnim pojavama.

” Pod pretpostavkom da nije montirana, ovo je jedan od najboljih dokaza paranormalnog kojeg sam ikada vidio”, istaknuo je Hansen.(f,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here