Tokom pregovora s muškarcem koji se zabarikadirao u kući odjeknula eksplozija

0
173
12.08.2017., Secerana, Beli Manastir - Nakon nasilja u obitelji 35 godisnjak je ispalio hice na policajce koji su stigli na intervenciju te se zakljucao u kucu i prijeti da ce aktivirati bombu. Ukucani su na sigurnom, a pregovori i dalje traju. Policija je zatvorila sve prilaze selu. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Do ozbiljnog incidenta došlo je danas popodne kod Belog Manastira, javili su iz policije.

“Danas oko 16,01 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana.

Danas oko 16,01 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana. Dolaskom na mjesto događaja počinitelj (1982.) je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te prijetio da će aktivirati ručnu bombu. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a nakon čega se sam zatvorio u stan. Članovi obitelji koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mjesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije Osijek i pregovaranje je u tijeku”, stoji u policijskom priopćenju.

Kako je Index doznao, muškarac koji se zabarikadirao u kuću jučer je bio uhićen zbog kršenja javnog reda i mira. Praktički cijelo popodne traju pregovori s muškarcem koji je očito od ranije imao problema sa zakonom.

Nešto prije 21 sat, kako je javio Večernji list, odjeknula je eksplozija Šećeranom. Navodno se radi o obitelji teškog socijalnog statusa.(ip,tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here