Todorović: Čitam da me neki strani klubovi traže, ali do mene još ništa nije došlo!

1
427

Nogometaš Darko Todorović jutros se priključio pripremama tuzlanske Slobode.

Novi stručni štab dozvolio je Todoroviću četiri dana više odmora nego drugima, s obzirom da je zbog obaveza u reprezentaciji BiH imao manje slobodnih dana.

– Danas sam prvi put trenirao s ekipom. Još radimo na stadionu Rudara u Bukinju, a sutra bismo trebali imati prvi kontrolnu utakmicu. Jedni protiv drugih, igrat će naša dva tima – rekao je Todorović za Fenu.

U Slobodi za sada nema novih imena, osim mladih igrača iz omladinskog pogona kluba.

– Uprava sigurno zna šta radi i dobro je da je u rad uključen veliki broj naših mladih igrača – mišljenje je novopečenog reprezentativca BiH.

U medijima se često spominje da su za Todorovića zaiunteresirani neki klubovi iz Austrije i Hrvatske.

– Piše se i moguće da su kontakti s ljudima iz kluba, ali do mene još ništa konkretno nije došlo – kaže najbolji igrač Slobode, koji s tuzlanskim klubom ima ugovor do 2020. godine.

Sutra počinje Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje će i Todorović pomno pratiti.

Ko su po njegovom mišljenju favoriti za titulu prvaka?

– Teško pitanje, puno je kandidata. Po meni, najozbiljniji su Francuska i Brazil, a tu su negdje i Njemačka, Španija, Argentina – zaključio je Todorović. (f, mp, tl)

1 komentar

  1. Idi Darko što prije, ovi će te seljaci u tuzlanskim klubovima uništiti. Samo nemoj u ovaj novi klub iz Srebrenice kome su lukavo nadjeli ime Tuzla City hahaha…A grb, prijesjenik itd sve goli seljak iz Srebrenice. Najbolje da tamo i igraju

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here