Svaki horoskopski znak ima svoju amajliju

0
392

Saznajte koji je vaš čuvar, i uživajte u ljepoti i moći ovog aksesoara.

Poludrago kamenje ima pozitivna dejstva, što je poznato vijekovima unazad. Širok je spektar dejstava poludragog kamenja – od ljekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju. Svih 12 znakova u horoskopu, imaju svoj nakit, tačnije dragi, poludragi kamen, ili kristal. Navedeni nakit osim što sjajno, luksuzno i elegantno izgleda, ima i mnoga pozitivna, ljekovita dejstva. Saznajte koji je vaš čuvar, i uživajte u ljepoti i moći ovog aksesoara!

Tirkiz – HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Strelac, Vodolija, Ribe

Tirkiz se koristi za liječenje svih vrsta zavisnosti, noćnih mora, strahova, kožnih bolesti kao i bolesti grla i disajnih puteva. Čuva zube i vilicu od karijesa i paradentoze. Poboljšava cirkulaciju, liječi probavne smetnje, ublažava menstrualne tegobe, probleme s prostatom. Koristi se za povećanje seksualne energije.

Hematit – HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Vaga, Škorpija, Jarac

Hematit čudesno djeluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.

Kalcedon – HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Škorpija, Strelac

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma. Cena kalcedona je 980 rsd sa posrebrenim lančićem, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.
Kalcedon sa lančićem
Kalcedon sa lančićem foto: Promo

Gorski kristal – HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Rak, Lav, Jarac

Gorski kristal čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprječava infarkt, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak. Donosi energiju, smanjuje groznicu, natekline i dijareju. Snižava temperaturu, ublažava bolove i jača imuni sistem. Štiti od zračenja i rastjeruje statički elektricitet. Pospešuje rad jer donosi inspiraciju, kreativnost i nove ideje. Čisti prostor od bilo kakve negativnosti.

Citrin – HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Devica, Vaga, Vodolija

Citrin se koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.

Ametist – HOROSKOPSKI ZNAK – Škorpija, Strelac, Vodolija, Ribe

Ametist privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.

Malahit – HOROSKOPSKI ZNAK – Škorpija, Jarac

Malahit ublažava kostobolju, reumu, bolove kičme, zglobova, grčeve (srčane, mišićne, menstrualne). Štiti od svih vrsta radijacije. Olakšava porađaj. Snižava krvni pritisak, djeluje na dijabetes, astmu, artritis, epilepsiju, frakture, natekle zglobove, izrasline, putnu mučinu, vrtoglavicu, tumore, očni živac, pankreas, slezinu. Poboljšava imuni sistem. Otvara srce bezuslovnoj ljubavi. Ublažava stidljivost, podržava prijateljstvo.

Ružičasti kvarc – HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Rak, Devica, Jarac

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emicionalnim stesovima. Doprinosi smanjenju tjelesne mase, liječenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namjenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.

Onix – HOROSKOPSKI ZNAK – Jarac, Lav, Strelac, Vodolija

Onix pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluhoća i bolesti a pa i osjetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izliječiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.

Tigrovo oko – HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Rak, Strelac

Tigrovo oko pojačava životnu energiju. Djeluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže oboljelima od jetre, liječi astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Liječi migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti a psihi obezbjeđuje stabilnost.

Sokolovo oko – HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Blizanci, Vodolija

Sokolovo oko doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumijevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here