Stanje nacije: Srbija nam izvozi pokvarenu hranu!

0
383

Komentarluk državnih i privatnih lelevizija, radio stanica i novina svakodnevno se usavršava u dokazima da su NATO avioni Srbiju, Vojvodinu i „najskuplju srpsku reč“- Kosovo, zasipali bombama sa osiromašenim uranijumom! Vučićeva komentatorsko-analitička ergela, danonoćno papagajiše kako je osiromašeni uranijum doveo do epidemije karcinogenih oboljelja. I to, samo među Srbima. Albanci, Mađari, Bošnjaci, Crnogorci, Rumuni i drugi narodi i narodnosti, ne spominju se. Oni, tamo ne postoje! Mislim, glede brige za njihovo zdravlje.

Doduše, veoma je razvijena teorija botoksiranih mozgova brojnih komentatora da su Amerikanci napravili takav osiromašeni uranij da djeluje samo na Srbe! Što je samo jedna od brojnih zavjera svjetskih centara moći protiv Srbije, a posebno protiv kralja Vučića. Svako jutro, od Sarape na Pinku do Marića na Hepiju na raskrinanju zavjera protiv Srbije -„jedne od najvažnijih država sveta“, rade i dr Krstić i dr ratnih zločina Šešelj, te botoksom “nafalčovani” gloduri Telegrafa, Informera, Blica, Kurira, Alo…i drugih tabloida – službenih glasila srpskog kralja Vučića.

U rijetkim pauzama, nacional-socijalistička ergela proizvodi svjetske krize i ratove, atentate na kralja ili se, pak, bave satanizacijom političke opozicije: Đilasa, Jeremića, Jankovića… Dr Nebojša Krstić, inače promotor parfema „Miris Vučićevog prdeža“, predlaže, u skladu sa velikom Srbijom, primjenu zakonika cara Dušana. Dakle, skraćivanje za glavu svih onih koji se drznu kritikovati vlast kralja Vučića! Čak kad kralj, nakon što obavi sve ministarske poslove, onako umoran, daje prognozu vremenskih prilika. Govori to bivši portparol Demokratske stranke Borisa Tadića što upućuje na zaključak kuda se kreće režim u Srbiji.

I, šta sad? Nakon ovog dužeg uvoda u radnju, postavlja se pitanje: šta sa uvozom prehrambenih proizvoda iz Srbije? Ako prihvatimo da je Srbija, zahvaljujući kralju Vučiću, ozbiljna i odgovorna država, onda je je hrana koju uvozimo iz Srbije puna ranijuma.

Zbog toga, be-ha ministar vanjske trgovine, Mirko Šarović, treba da zabrani uvoz životnih namirnica od istočnog susjeda! Moramo sačuvati zdravlje naroda i narodnosti i države Bosne i Hercegovine od bolesti koje često dolaze iz Srbije! (Piše: Ekrem Avdić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here