Sloboda: Tušanj očišćen, ali će uslovi za igru biti teški! (Foto)

0
536

Nogometaši Slobode danas su na jedvite jade obavili posljednji trening uoči sutrašnje utakmice s Borcem, jer je na glavnom terenu mehanizacija radila na uklanjanju sniježnih nanosa i pripremi igrališta za sutrašnju utakmicu s Banjalučanima.

Trener Slavko Petrović rekao je da zbog iznimno oštrih zimskih uvjeta nije sigurno da će uopće moći obaviti trening, ali su popodne ipak odradili planirane obaveze na pomoćnom igralištu Tušnja.

Glavni teren jutros je bio prekriven snijegom i odmah ujutro krenulo se s čišćenjem. Mehanizacija i osoblje stadiona do večernjih sati radili su na uklanjanju snijega koji je tokom noći dobio ledenu pokoricu.

– Bit će sve spremno za utakmicu s Borcem, izuzev ako u toku noći ne bude novih padavina – izjavio je za naš portal Dževad Šećerbegović, direktor JU „Gradski stadion Tušanj“.

Koliko god da je teren pripremljen za utakmicu, sigurno je da će uslovi za igru biti teški, a zbog niskih temperatura sigurno je da ni posjeta duelu starih nogometnih rivala neće biti velika. (f,tl – Foto: Miro Petrović)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here